Nobelaer

Helaas gebeurt het ook wel eens dat mijn naam er niet bij staat in de krant. Ik kan je zeggen, dit gebeurt niet vaak. Zolang het aan mij ligt, gebeurt het eigenlijk niet. Maar dit had ik helaas niet in de hand. Sterker nog, de eindredactie had het niet eens in de hand.

De kranten hebben het moeilijk deze corona-crisis. Vooral doordat de lokale ondernemers het moeilijk hebben en dus minder of niet adverteren. De gemeente schoot daarom te hulp. Ze kochten extra advertentiepagina’s in zodat de kranten gewoon door konden werken. Dit werd gedaan voor zowel Eilanden-Nieuws als Groot Goeree-Overflakkee.

Als tegenprestatie is het aan de krant om bepaalde artikelen te schrijven voor deze pagina’s. De eerste tegenprestatie werd geleverd door Groot Goeree-Overflakkee en ik nam ook een artikel op me, zoals hieronder te zien op de foto. Echter, de gemeente vond het niet passen bij de stijl van de pagina als er credits werden gegeven aan de makers van de artikelen. Niet zoals het hoort en we zijn er ook zeker niet blij mee.

Bij deze dus; dit artikel heb ik geschreven!

Wil jij ook met je bedrijf, organisatie of evenement in de krant? Of heb je een tekst nodig voor een website? Mail dan naar info@sam-fish.nl. Dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *